Predgovor o prenovljenem forumu (križanje s forumom MSM)

Vaše utemeljene kritike, vprašanja in problemi

Moderator: Mipo

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
mihah
Dr. Modelar
Prispevkov: 9307
Pridružen: 27 Apr 2001, 01:00
Kraj: Gmajnica
Kontakt:

Predgovor o prenovljenem forumu (križanje s forumom MSM)

Odgovor Napisal/-a mihah »

Pozdravljeni,

najprej vas lepo pozdravljam na prenovljenem forumu modelarji.com!

Forum je pravzaprav ptica znanilka k prenovljeni strani modelarji.com, ki bo (upam) še pred novim letom preimenovana v Portal Modelarji.com. Protal bo imel drug izgled in tudi drugačno strukturo. Več o tem kasneje.

Glavna ideja je, da se s pomočjo portala in posledično foruma združi slovenske modelarje vseh zvrsti.

Naj poudarim, da je tako forum kot stran narejena prostovoljno, za njo pa stojiva Miha in Sašo.

K sodelovanju so bile povabljene vse slovenske modelarske trgovine. Njihov forumski del je brezplačen, oglaševanje na portalu pa je plačljivo. Denar gre izključno za vzdrževanje in plačevanje najetega voda.


Nekateri izmed vas se boste spraševali zakaj se nekatere tematike prekrivajo s forumom MSM http://mdm.zrcalo.si/forum/index.php

Miha:
S Tomažem, adminom foruma MSM sem se pogovarjal in predlagal sodelovanje. Vendar je to po tehnični plati izredno težko in zahteva preveč časa in energije za prostovoljno delo. Ker je razširitev njihovega foruma po tehnično/adiminstrativni plati težje izvedljiva, smo neučakanim modelarjem ponudili priložnost tukaj. Če se bo karkoli nepričakovano zapletlo, se bo to reševalo konstruktivno.

Tematike kar se tiče avtomodelarstva tukaj niso pokrite. Te tematike, ter razširjeni oglasi in "zabavni" del ostajajo v domeni foruma MSM.


Torej ni problema, ali boste pisali tule ali pa ostajate zvesti uporabniki MSM foruma. Na vas je, dragi uporabniki, kako se boste odločili. Kar napišete svojega na forumu to NE pomeni, da je to potem last dotičnega foruma. Svoje tekste lahko objavljate kjerkoli na različnih forumih. Tako lahko svoje tekste na MSM forumu skopirate na ta forum in obratno. Pri tem ne kršite nobenih pravic.

Značilnosti foruma Portala Modelarji.com

- že prestavljena baza iz starega foruma modelarji.com, ki vsebuje neprecenljive podatke za modelarje, ki jih zanimajo modeli čolnov, elektro pogon in jadrnice.

- brezplačen forumski del za slovenske modelarske klube!

- brezplačen del za slovenske modelarske trgovine (trgovinam je prepovedano oglaševanje v ostalih tematikah!)

- bolj razdeljene tematike za modelarje, ki se ukvarjajo z modeli RV modelov letal (pokrito večinoma tematik, vendar so še možna dodajanja!)

- razdeljeno delo moderatorjev za boljšo razdelitev dela! (Za manjšo obremenjenost je priporočilo imeti za delo moderatorja samo eno ali dve tematiki)

- vedno smo pripravljeni razširiti forum po vnaprejšnjem dogovoru z eno ali več osebani (maketarski, male železnice, rakete)...

V kratkem pa tudi recimo:

- interaktiven koledar prireditev/srečanj/modelarskih zabav

- in še mnogo drugega



Pri uporabi vam želiva čim manj problemov, da bi kar največ izvedeli in pa seveda da bi pomagali ostalim!

Lep pozdrav,

Tehnični del: Sašo (Super Admin)
Modelarski del: Miha (Super Moderator)
www.lipo.si
Zaklenjeno

Vrni se na Pohvale, pritožbe in pomoč uporabnikom